He aha ka hoʻohana ʻana o ka hoʻohui ʻana i ka huaora A i nā huahana mālama ʻili?

https://www.zfbiotec.com/a-chemical-compound-anti-aging-agent-hydroxypinacolone-retinoate-formulated-with-dimethyl-isosorbide-hpr10-product/

Ua ʻike mākou ʻo ka hapa nui o nā mea hana i loaʻa i kā lākou māla ponoʻī.Hyaluronic acid moisturizing, arbutin whitening, Boseline anti wrinkle, salicylic acid acne, a i kekahi manawa kekahi mau ʻōpio me ka slash, e like mehuaʻai C,resveratrol, ʻelua keʻokeʻo a me ka anti-aging, akā ʻoi aku ma mua o ʻekolu mau hopena i hala.
He mau miliona mau mea mālama ʻili, akā ʻaʻole nui nā mea hiki ke hoʻohana.Eia nō naʻe, he mea ʻokoʻa kekahi mea hoʻohui, ʻo ia ka "ʻaila universal" i nā mea mālama ʻili -ka huaora A.
No ke aha i kapa ʻia ai ka huaora A i ka "ʻaila universal" i nā mea mālama ʻili?He aha nā hopena o ka hoʻohui ʻana i ka huaora A i nā huahana mālama ʻili?E haʻi wau iā ʻoe i ka pane i kēia lā~
ʻO ka Vitamin A he huaʻa momona hiki ke hoʻoheheʻe ʻia.Hiki i ka Vitamin A ke mālama i ka ulu maʻamau, ʻokoʻa, hoʻonui, a me keratinization o nā ʻili ʻili.He waiwai ia i nā ʻano mea kanu a me nā huaʻai, a ua nui hoʻi i loko o ke ake o nā holoholona, ​​e hālāwai ana i nā pono o ka hui ʻana o ka ʻiʻo a me nā mea kanu.
Nui nā ʻano o ka Vitamin A a ʻaʻole ia he pūhui hoʻokahi, akā he pūʻulu o nā derivatives o retinol, me ka retinol, retinol aldehyde, retinoic acid, retinol acetate, a me retinol palmitate.
Hoʻohana pinepine ʻia nā pono mālama ʻili ikaika o ka vitamina A i nā huahana mālama ʻili
Eia naʻe, ʻaʻole hiki i ka retinol ke hana pololei i ka ʻili kanaka.Pono e hoʻololi ʻia i loko o ka waikawa retinoic e nā enzyme kanaka i mea e loaʻa ai kahi hopena mālama ʻili.
ʻO ka hoʻohana ʻana i ka vitamina A i nā huahana mālama ʻili wale nō ka hoʻohana ʻana i ka retinol, retinol, a me kā lākou derivatives.Hiki ke hoʻololi koke ʻia ka Retinol a me ka retinol i ka waika retinoic, me ka wikiwiki loa.
He kuleana koʻikoʻi ka Vitamin A i ka hoʻoponopono ʻana i ka hoʻokaʻawale ʻana o nā keratinocytes, no laila ua like kona ikaika me ka puka o kahi pā.
keokeo:
ʻO ka waiho ʻana o ka melanin ke kumu o ka pōʻeleʻele.Hiki i ka Vitamin A ke pale i ka waiho ʻana o ka puaʻa a hoʻoikaika i ka hoʻokahe ʻana o ka stratum corneum, e hoʻoponopono pono i ka pilikia o ka hōʻiliʻili ʻana o ka puaʻa a me ka loaʻa ʻana o nā hopena keʻokeʻo ikaika.
Ka wehe ʻana i nā wrinkles:
ʻO ka Vitamin A, ma ke ʻano he mediator, hiki ke hoʻoponopono i ka metabolism o ka epidermis a me ka stratum corneum, ʻoiai e hāpai ana i ka synthesis cell collagen.No nā wrinkles a me ka hoʻomaha ʻana o ka ʻiʻo, hiki ke hoʻohui ʻia me ka collagen ke kōkua i kou ʻili e ʻoluʻolu a paʻa hou.
✔ Hoʻomaikaʻi i ka ʻelemakule kiʻi:
Ke hōʻike ʻia ka ʻili o ke kanaka i ka radiation ultraviolet, hiki iā ia ke hoʻoulu i nā metalloproteinases (MMPs) i loko o ke kino, hoʻopau i ke ʻano o ka collagen metabolism maʻamau, a hoʻoulu nui ʻia e ka radiation ultraviolet. e hoopauia mai ke kino aku me ke kaawale ole.
No laila, he hopena kū hoʻokahi ka huaora A, e kāohi pono ana i nā kipi ikaika o nā metalloproteinases MMP1 a me MMP9, ʻaʻole i maʻalahi i ka hoʻoulu ʻana o UV, me ka pale ʻana i ka nalowale o ka collagen, ka pale ʻana i ka photoaging, hōʻemi i nā wrinkles, a hoʻopaʻa i ka ʻili.
✔ Ka wehe ʻana i ka ʻiʻo:
ʻO ka Vitamin A he mea kupanaha ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻoikaika wale i ka hoʻōla hou ʻana o ke kelepona o ka basal stratum corneum, akā e hoʻolalelale pū i ka pae metabolic o ka stratum corneum.E like me ka hopena o ka waikawa hua, hoʻoikaika ia i ka hoʻokahe ʻana o ke keratin nui a wehe i nā pores.No laila, hoʻohana pinepine ʻia e mālama i ka haki a hiki ke hoʻokōnā hopena anti-inflammatory.


Ka manawa hoʻouna: Mei-21-2024