E aʻo pū kākou i ka mea mālama ʻili -Astaxanthin

https://www.zfbiotec.com/natural-antioxidant-astaxanthin-product/

Loaʻa i ka Astaxanthin ka nui o nā noi i nā mea hoʻonaninani a me nā huahana olakino:
1、 Hoʻohana i nā mea hoʻonaninani
Ka hopena antioxidant:
Astaxanthinhe antioxidant pono me ka mana antioxidant 6000 manawa o kahuaʻai Ca he 550 manawa o kovitamina E. Hiki iā ia ke hoʻopau pono i nā radical manuahi a hoʻemi i ka pōʻino o ke kaumaha oxidative i ka ʻili.
Hiki iā ia ke pale i nā radical manuahi i hana ʻia e ka radiation ultraviolet, pale i ka photoaging, a hoʻemi i ka hanana o nā wrinkles, pigmentation, a me ka sagging.
Kōkua i ka mālama ʻana i ka elasticity a me ka paʻa o ka ʻili, e ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻili.
Ka hopena anti wrinkle:
Hiki i ka Astaxanthin ke hoʻoikaika i ka hana ʻana o ka collagen, hoʻonui i ka mānoanoa o ka ʻili a me ka elasticity, a hoʻemi i ka hoʻokumu ʻana o nā laina maikaʻi a me nā wrinkles.
ʻO ka hopena synergistic me nā mea anti wrinkle ʻē aʻe e like me ka hyaluronic acid a me nā peptides e hoʻonui ai i ka hopena anti wrinkle.
Keokeoa me Spot Whitening:
Kāohi i ka hana ʻana o ka melanin, hoʻemi i ka pigmentation a me ka dullness, a hoʻomālamalama i ka ʻili.
Ke hoʻohana pū ʻia me nā mea keʻokeʻo e like me ka vitamina C a me ka niacinamide, hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi i ka hopena keʻokeʻo.
Hoʻomāmāhopena:
Hiki i ka Astaxanthin ke hoʻonui i ka hana pale o ka ʻili, hoʻemi i ka nalowale wai, a mālama i ka hydration o ka ʻili.
Hoʻohui ʻia me nā mea hoʻomaʻemaʻe e like me ka glycerin a me ka hyaluronic acid, hāʻawi ia i kahi hopena moisturizing lōʻihi.
Hoʻoponopono hoʻomaha:
No ka ʻili koʻikoʻi, loaʻa i ka astaxanthin kekahi hopena hōʻoluʻolu a hoʻoponopono, e hōʻemi ana i nā hopena ʻeha a hoʻēmi i nā hōʻailona allergy ʻili.
Hiki iā ia ke hoʻolalelale i ke kaʻina hana hoʻoponopono o ka ʻili pohō a hoʻoikaika i ka hoʻōla ʻana i ka ʻeha.
2、 Hoʻohana i nā huahana olakino
E pale i kou mau maka:
Hiki i ka Astaxanthin ke hele i ka pale koko-lolo a hiki i ka retina a me ka macular, e hōʻemi ana i ka pōʻino o nā radical manuahi i nā maka.
Kōkua i ka pale a hoʻomaikaʻi ʻana i nā maʻi o ka maka e like me ka macular degeneration pili i ka makahiki a me ka retinopathy, a pale i ka ʻike.
Hoʻonui i ka palekana:
ʻO ka Astaxanthin ka hana o ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻōnaehana pale, hoʻonui i ke kūpaʻa o ke kino, a pale i nā maʻi a me nā maʻi.
Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka hana o nā cell immune a hoʻonui i ka hana immune.
Ka pale ʻana i nā maʻi cardiovascular:
E ho'ēmi i ke kiʻekiʻe o ka cholesterol a me ka triglyceride i loko o ke koko, a hoʻemi i ka pilikia o ka atherosclerosis.
Loaʻa nā waiwai anti thrombotic a pale i ke olakino cardiovascular.
Anti inflammatoryhopena:
Hiki i ka Astaxanthin ke pale i ka hana ʻana o nā mea ʻeha, hoʻēmi i nā hopena inflammatory, a loaʻa kekahi hopena pale a me ka therapeutic i nā maʻi ʻeha e like me ka arthritis a me ka hānō.
Hoʻopaneʻe ka ʻelemakule:
Ma muli o kona mana antioxidant ikaika, hiki i ka astaxanthin ke hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule a hoʻolōʻihi i ke ola.
Kōkua i ka mālama ʻana i ka hana o nā ʻāpana kino a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola. E kipa i ka pūnaewele nūhou no nā mea hou akunūhou ʻenehana.


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2024